1. Home
  2. Johan Cruijff ArenA
Johan Cruijff ArenA

Johan Cruijff ArenA Tickets

ArenA Boulevard 1, Amsterdam, 1101 AX, Nederland

Routebeschrijving

12 Resultaten

Datum Selectie

12 van de 12 evenementen geladen

Zaal informatie

Bereikbaarheid

De Amsterdam ArenA is zowel per openbaar vervoer als per auto als per touringcar als per (motor)fiets goed bereikbaar. Dit geldt voor dagen dat er evenementen plaatsvinden in het stadion maar ook voor niet-evenementsdagen. De Amsterdam ArenA wordt omringd door een aantal snelwegen waaronder de A1, A2, A9 en A10. Op al deze snelwegen staat het stadion aangegeven op de blauwe ANWB-borden als 'Transferium', de parkeergarage onder het stadion. Bezoekers worden aangeraden om met het openbaar vervoer te komen!

Parkeren

Het Transferium is een beveiligde parkeergarage en is 24 uur per dag geopend. Naast het Transferium zijn ook P3, P4, P5 en P6 bewaakte parkeergarages die 24 uur per dag geopend zijn.

Openbaar vervoer

Op ongeveer 5 minuten loopafstand van het stadion bevinden zich metrostation Strandvliet/ArenA en metrostation Bijlmer. Vanaf beide stations zijn er regelmatige en directe verbindingen met het Amstel Station en het Centraal Station in Amsterdam. De metrolijnen 50 en 54 stoppen bij genoemde stations. bus Vanuit de regio is de Amsterdam ArenA per streekbus te bereiken met de lijnen 29, 158, 174, 177 en 178.