1. Home
  2. GelreDome
GelreDome

GelreDome Tickets

Batavierenweg 25, Arnhem, 6841 HN, Nederland

Routebeschrijving

Geen evenementen gevonden

Geen evenementen gevonden

Zaal informatie

Parkeren

Parkeerplaatsen GelreDome

In Arnhem en bij GelreDome zijn meerdere parkeerplaatsen voor bezoekers van GelreDome. Rondom GelreDome is plaats voor 4.000 auto's. Doordat deze parkeerplaatsen erg populair zijn, zijn ze vaak ruim anderhalf uur voor een evenement al vol. Ook kan de wachttijd bij het vertrekken na het evenement oplopen tot een uur. Overige parkeerplaatsen zijn te vinden in Arnhem Zuid en nabij GelreDome. Je kunt lopend naar GelreDome of met een shuttlebus bij de verder gelegen parkeerplaatsen. Omdat vooraf onduidelijk is welke parkeerplaatsen open zijn en/of vol zijn adviseren wij je de borden en lichtkranten te volgen

Parkeergarage treinstation Arnhem Centraal

Bij treinstation Arnhem Centraal is een ruime parkeergarage (€ 2,16 per uur). Hiervandaan kun je ook met pendelbussen naar GelreDome. Een retourtje kost € 5,00 per persoon. Je kunt de parkeergarage bereiken door 'Centrum Ring + P' te volgen.

Parkeren pers

Het is niet mogelijk om met uitsluitend een perskaart op een speciale parkeerplaats te parkeren. Er dient een parkeerkaartje te worden gekocht.

Parkeren invaliden

Bij P1-GelreDome zijn geen speciale parkeerplaatsen voor invaliden. Wij geven je echter de mogelijkheid om zo dicht mogelijk bij de ingang te parkeren. Deze staat vermeld op je toegangskaart. Op vertoon van je invalidenkaart krijg je de meest optimale parkeerplaats door de parkeerstewards aangewezen. Ook kun je op vertoon van de invalidenkaart toegang krijgen tot P1-GelreDome wanneer deze afgesloten is voor de overige parkeerders. Let op: dit is géén gratis parkeren.

Openbaar vervoer

Als je met het openbaar vervoer reist, kun je het beste de trein naar station Arnhem Centraal nemen. Op het stadsbusperron vertrekken elk kwartier bussen die langs GelreDome komen. Dit is lijn 7 richting Rijkerswoerd. Je stapt uit bij de halte Batavierenweg, waar je GelreDome rechts van je ziet liggen.

Raadpleeg www.9292ov.nl voor actuele reisinformatie.

Contact

Bezoekadres

GelreDome
Batavierenweg 25
6841 HN Arnhem

T: (026) 880 78 88
F: (026) 880 79 99
E: info@gelredome.nl

B.V. Exploitatiemaatschappij GelreDome
KvK nummer 09094652

Postadres

GelreDome
Postbus 1187
6801 BD Arnhem

Zaalreserveringen

T: (026) 880 78 88
E: info@gelredome.nl
Advertentie