Doorgaan naar inhoud
Koninklijk Theater Carre

Koninklijk Theater Carre Tickets

Amstel 115-125, 1018 EM Amsterdam, Nederland

Routebeschrijving(Opent in nieuw tabblad)

5 Resultaten

Datumselectie

Informatie over de locatie

Routebeschrijving

Vanuit Den Haag / Utrecht: Vanuit de richting Den Haag of Utrecht neemt u de ringweg A10 de afslag S112 richting Centrum. Na de rotonde (richting Centrum) rijdt u op de Wibautstraat. Deze rijdt u af tot u een groot verkeersplein, het Rhijnspoorplein, nadert. U sorteert links voor bij het stoplicht en slaat over het viaduct links af de Mauritskade op. U steekt de Amstel over en gaat de eerste straat (Oosteinde) rechts af. Aan het einde van de straat rechtsaf, u steekt opnieuw de Amstel over en slaat direct na de brug linksaf de Amstel op. Carré bevindt zich op nr. 115-125.

openbaar vervoer

Vanaf Amsterdam CS of Amsterdam Amstel brengen trams en metro's u in een kwartiertje naar Carré. Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en nachttreinen kunt u bellen met: Openbaar Vervoer Reisinformatie (0900) 9292 (€ 0,70 pm)

parkeren

Koninklijk Theater Carré ligt in het centrum van Amsterdam en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Wilt u met de auto komen, houd dan rekening met de beperkte en dure parkeerruimte in de omgeving van Carré. Betaald parkeren geldt dagelijks van 9.00 tot 24.00 uur, ook op zondag. Het vernieuwde Carré beschikt niet meer over een parkeergarage.