Doorgaan naar inhoud
  1. Home
  2. MEZZ
MEZZ

MEZZ Tickets

Keizerstraat 101, 4811 HL Breda, Nederland

Routebeschrijving(Opent in nieuw tabblad)

1 Resultaten

Datumselectie

Nederland

1 evenementen

Informatie over de locatie

Bereikbaarheid

Kijk op www.mezz.nl voor een routebeschrijving

Parkeren

Parkeren in de buurt van Mezz

Parkeerterrein Beijerd/Vlaszak, Chasséveld, Mols Parking, Chassé Parking (overdekt).

In de Vierwindenstraat en Keizerstraat geldt gedeeltelijk betaald parkeren en parkeren voor vergunninghouders tot 22.00 uur (ma t/m za). Let op de koopzondagen. Kijk voor de parkeertarieven op www.breda.nl.

Openbaar vervoer

Bus

Mezz ligt vlakbij het busstation Karnemelkstraat (bij McDonald's). Daar stoppen alle stadsbussen en streekbussen. Loop voorbij de voetgangersoversteekplaats met stoplichten (op de hoeken zitten Pearl en Zara), richting Oude Vest (met pin-automaten). Sla bij De Kijkshop rechtsaf de Keizerstraat in. Mezz ligt aan het eind aan de linkerkant.

Trein


In een kwartiertje loop je van het Centraal Station naar Mezz:
Vanaf uitgang Centrum rechtdoor Willemstraat uitlopen, oversteken en links om het park de weg volgen. Rechtsaf de JF Kennedylaan in, aan het einde rechtsaf de Oude Vest op. Loop met de weg mee naar links en je komt in de Keizerstraat. Mezz ligt aan het einde van de straat aan de linkerkant.

Van Mezz naar het station

Loop rechtsaf de Keizerstraat in, aan het einde rechts met de weg mee (Oude Vest). Ga linksaf bij de T-kruising, naar de Vlaszak. Na de stoplichten wordt dit JF Kennedylaan. Volg de weg. Ga bij de stoplichten linksaf, het park blijft aan je linkerhand. Ga rechts om over te steken bij de voetgangersoversteek en steek daarna over bij de stoplichten. Je komt dan in de Willemstraat en loopt recht op het station af.

Contact

Tel: 076 - 515 66 77
Email: info@mezz.nl