Doorgaan naar inhoud
Muziekcentrum Enschede

Muziekcentrum Enschede Tickets

Noorderhagen 27, 7511 EK Enschede, Nederland

Routebeschrijving(Opent in nieuw tabblad)

0 Resultaten

Helaas, we hebben geen evenementen gevonden

Informatie over de locatie

Route en parkeren

Parkeren

Onze drie locaties (Wilminktheater, Muziekcentrum, Grote Kerk) liggen in het gezellige centrum van Enschede, op loopafstand van elkaar en het NS-station.

Parkeert u uw auto in de Irenegarage, de Stationspleingarage of de Van Heekgarage, dan kunt u uw parkeerkaart bij onze garderobe laten afwaarderen tegen het speciale tarief van € 5,-. Op de kaart rechtsonder op deze pagina ziet u waar de parkeergarages zich bevinden. Zie voor uitgebreide parkeermogelijkheden ook www.parkereninenschede.nl .

Korte routebeschrijving

– Volg de borden richting centrum
– P-route wordt aangegeven
– Deze route leidt u langs meerdere parkeergelegenheden

Route auto (uitgebreid)

Tom Tom navigatie-tip: verlaat de snelweg bij de Westerval, volg daarna de borden naar de Irenegarage.

Uit de richting NIJMEGEN/ARNHEM:

Vanaf Nijmegen neemt u de A52 richting Arnhem, daar neemt u de A50 richting Apeldoorn. Bij Apeldoorn neemt u de A1 richting Deventer/Hengelo. Bij Hengelo vervolgt u de A1 richting Osnabruck-Oldenzaal. Daar neemt u afslag 33 (Oldenzaal zuid) en vervolgens de N733 richting Enschede. In Enschede, na het stadsbord, gaat u bij het derde stoplicht (=Molenstraat), rechtsaf en zie verder *

Uit de richting AMSTERDAM:

U rijdt op de A1 richting Deventer/Hengelo. Bij Hengelo vervolgt u de A1 richting Osnabruck-Oldenzaal. Daar neemt u afslag 33 (Oldenzaal zuid) en vervolgens de N733 richting Enschede. In Enschede, na het stadsbord, gaat u bij het derde stoplicht (=Molenstraat), rechtsaf en zie verder *

Uit de richting GRONINGEN:

U rijdt op de A28 richting Hoogeveen, hier neemt u de afslag Ommen N48. In Ommen volgt u de borden Almelo, dit is bij de brug rechtdoor. Een aantal km voorbij Ommen slaat u rechtsaf richting Almelo. In Almelo volgt u de borden Hengelo/Enschede en rijdt u de A1 op. Bij Hengelo vervolgt u de A1 richting Osnabruck-Oldenzaal. Daar neemt u afslag 33 (Oldenzaal zuid) en vervolgens de N733 richting Enschede. In Enschede, na het stadsbord, gaat u bij het derde stoplicht (=Molenstraat), rechtsaf en zie verder *

* Vervolg:

Voor de IRENEgarage dan de eerste straat links (het Muziekcentrum ligt nu recht voor u), vervolgens het spoor over; aan het eind, met de bocht mee naar links. Aan het eind van deze weg ligt de Irenegarage.

Voor de STATIONSgarage dan de tweede straat links, het spoor over (bij het NS-station). Indien u hier de rijrichting volgt, komt u bij de Stationsgarage.

Voldoende reistijd

Neem voldoende extra reistijd op marktdagen, koopavonden, koopzondagen (betaald parkeren!), tijdens evenementen, op speeldata FC Twente, bij weg- of bouwwerkzaamheden, e.d..

Attentie:

Bent u te laat voor een voorstelling of concert? Houd er rekening mee dat toegang kan worden geweigerd. Wij proberen, als de voorstelling of concert het toelaat, een passende oplossing voor laatkomers te vinden. Wij vragen u zich te melden bij ons Hoofd Publieksservice.