Doorgaan naar inhoud
Ziggo Dome

Ziggo Dome Tickets

De Passage 100, 1101 AX Amsterdam, Nederland

Routebeschrijving(Opent in nieuw tabblad)

112 Resultaten

20 van de 112 evenementen geladen

Informatie over de locatie

Bereikbaarheid van Ziggo Dome

Met de trein

In de buurt van Ziggo Dome liggen twee treinstations: Amsterdam Bijlmer ArenA en Duivendrecht. Beide stations liggen op loopafstand. Zowel intercity's als sprinters met verbindingen vanaf onder meer Schiphol, Utrecht Centraal, Ede-Wageningen, Arnhem, Nijmegen, Eindhoven, Gouda en Rotterdam stoppen op deze stations.

Kom je vanuit de richting Schiphol, Almere en Amersfoort, neem dan de trein naar station Duivendrecht.
Reis je vanuit de richting Amsterdam Centraal en Utrecht Centraal, neem dan de trein naar station Amsterdam Bijlmer ArenA. Op de website van de NS kun je je treinreis plannen, en direct een treinkaartje kopen in de vorm van een e-ticket.


Met de metro

Met de metro stap je uit bij metrostation Strandvliet of Bijlmer ArenA. Beide stations liggen op loopafstand van Ziggo Dome.

Met de bus

Met stads- en streekbus kun je Ziggo Dome bereiken, en tussen Haarlem station en Amsterdam Bijlmer Arena rijdt de Zuidtangent. Ook 's nachts! Een onmisbare OV-routeplanner is de welbekende 9292 .

Met de auto

Ziggo Dome ligt in het hart van Amsterdam Zuidoost, omringd door de snelwegen A1, A2, A9 en A10.Vanuit alle richtingen zoek je de A2 op om in Amsterdam Zuidoost uit te komen.

Met de taxi

Naast Ziggo Dome vind je een taxistandplaats; chauffeurs volgen borden 'Taxi Evenementen'.

Parkeren

Parkeren kun je op een van de openbare parkeerlocaties rondom Ziggo Dome. Onze tip: maak gebruik van P2 achter Ziggo Dome. Dit is een grote parkeerlocatie, waar 's avonds meestal voldoende plek is. Het Transferium (P1) onder de Amsterdam ArenA is ook dichtbij, maar raakt doorgaans sneller vol tijdens concerten en andere evenementen in de omgeving. Ook dichtbij is P5, bij Woonmall Villa ArenA.

De uitrijtijden vanaf P1 (Transferium) en P2 zijn doorgaans langer dan de uitrijtijden vanaf de verder gelegen parkeerterreinen. Wacht je liever de eerste drukte af? Restaurant BEAT boven de entree van Ziggo Dome en Club Ziggo naast de entree zijn nog open!

Aan de servicebalie op de begane grond in Ziggo Dome kun je uitrijkaarten kopen voor P1, P2, P3 en P6 en uitrijkaarten voor de overige parkeergebouwen in de buurt: P5, P10 en P18. Onthoud voor een snelle afhandeling goed in welk parkeergebouw je auto staat geparkeerd. Om wachttijden te voorkomen, kun je het beste direct na het parkeren een uitrijkaart (€12 (*)) kopen. Dit kan ook bij de parkeerautomaat in de garage, via de knop 'evenementen' (* Prijswijzigingen voorbehouden).

Motors kunnen het beste worden geparkeerd in de fietsenstalling voor Villa Arena.


Parkeerplaatsen voor mindervaliden

Mindervaliden kunnen op hiervoor gereserveerde plaatsen parkeren in P1. De toegang tot deze parkeerplaatsen is uitsluitend op vertoon van een geldige Europese Gehandicaptenkaart. Op concertdagen kost parkeren hier €12 (*) per voertuig (* prijswijzigingen voorbehouden).

Kiss & Ride

Kort parkeren om iemand af te zetten of op te halen? In de omgeving van Ziggo Dome zijn daarvoor speciale voorzieningen, die je onder de naam 'K+R' aantreft bij:

- De taxistandplaats op De Corridor, naast station Amsterdam Bijlmer ArenA (westkant)
- De taxistandplaats naast station Amsterdam Bijlmer ArenA (oostkant)
- Op Hoekenrode, naast het spoor (oostkant)

De Kiss & Rides liggen op ongeveer 10 minuten lopen van de Ziggo Dome.

Contact Ziggo Dome

Bezoekadres
De Passage 100
1101 AX Amsterdam


Postadres
Postbus 22992
1100 DL Amsterdam


Kantooradres
Holterbergweg 3
1101 CE Amsterdam

info@ziggodome.nl
0900 2353663